sponsor_royal_beer@x3

Spot Festival

Universitetspraktikant til SPOT Festivals kontor i København

 

Til efterårssemesteret 2015 tilbyder SPOT Festival et praktikforløb  på vores kontor i København.
SPOT Festival arrangeres af ROSA – Danske Rock Samråd og MXD – Danish Musik Export sammen med bl.a. Aarhus Filmby. Festivalen løber af stablen hvert år i maj og præsenterer de nyeste talenter inden for dansk og nordisk musik og film.

Vi tilbyder en praktikplads til en studerende med lyst til at arbejde med at undersøge effekterne af SPOT Festival for de involverede bands og solister og indsamle dokumentation ved selvstændig research, spørgeskemaundersøgelse samt interviews.
Som universitetspraktikant kommer du bl.a. til fortage:

  • Indhentning af resultater og feedback på dette års festival.
  • Bearbejdning af ovenstående.
  • Indhentning af dokumentation til internt og eksternt brug.
  • Ad hoc arbejde i forbindelse med løbende projekter.

Erfaring fra musikbranchen er ikke en grundlæggende forudsætning, men et kendskab til, og glæde ved, ny dansk musik er en klar fordel. Ligeledes det er en fordel at have et vist kendskab til aktørerne i det danske musikliv.

Vi forestiller os at du er studerende på en videregående uddanelse og vi ser gerne at du kan generere og formidle statistisk materiale ligesom vi gerne ser at du har kendskab til Google Analytics og lignende – eller mod på at tilegne dig dette kendskab i løbet af din praktikperiode.

Vi tilbyder en god mulighed for at opnå øget indsigt i den danske musikbranche – og et godt udgangspunkt for fremtidig netværksdannelse. Vores kontor er placeret centralt på Frederiksberg og bemandet af et lille engageret team.

Vi mener at et praktikforløb skal gavne begge parter og har du forslag til hvad et praktikforløb også kan indeholde så tag det endelig med når du kontakter os. Der er tale om et ulønnet praktikforløb og vi tilpasser timeantallet i praktikforløbet til dine andre forpligtelser.

Hvis du synes at dette lyder spændende, så send os lidt om dig selv, lidt om hvad du vil med et praktikforløb hos os samt dit cv inden 23. juni kl. 12.00. Send det til programansvarlig Esben Marcher på esben@spotfestival.dk.

Du er også velkommen til at kontakte Esben hvis du har spørgsmål til praktikforløbet.