sponsor_royal_beer@x3

Spot Festival

Tre nordiske Goth-bands spiller SPOT – ét udvælges til M’era Luna festivalen

Svenske Agent Side Grinder, finske Black Light Discipline og danske Private Pact er de tre nordiske Goth/Industrial bands som er udvalgt til at spille SPOT Festival.

Når de tre hver især udstøder deres mørke stemninger på spillestedet Radar lørdag aften 2. maj, dyster de samtidig om en plads på den store internationale Goth/Industrial festival M’era Luna, som foregår 8.-9. august i Hildesheim, Tyskland – en festival der er berømmet for sin hyldest til ”The Dark Lifestyle Culture” og dens musik og i år bl.a. præsenterer Nightwish, Rob Zombie, Asp og Einstürzende Neubauten.

Det er en jury bestående af Stephan Thanscheidt (DE – M’era Luna), Esben Marcher (DK – SPOT Festival), Gothminister (NO – dj fra miljøet), Neostalgia (SE – goth klub i Malmø), Kim Holm (DK – Recession Festival) og Peter Mesnickow (DK – The Black Cat), der har udvalgt de tre bands, og sidstnævnte (som har været jury-medlem i to år) siger:

En katalysator
– Vi har de seneste år oplevet hvordan dansk metal er gået fra at være en lokal niche-genre, til en global eksportvare. Samarbejdet med SPOT og M’era Luna omkring mere fokus på den nordiske goth, industrial, m.m. scene har potentiale til at agere katalysator for en lignende bevægelse inden for vores niche, som efter min mening endnu har et stort uforløst internationalt potentiale.

– Jeg, såvel som resten af booking-juryen, er begejstrede for den kvalitet de tre bands vi præsenterer til årets nordiske goth/Industrial-aften på SPOT repræsenterer. Og det er en fornøjelse at kunne sende et af de tre bands videre til en så stor festival som M’era Luna.

 

meraluna-logo