sponsor_royal_beer@x3

Spot Festival

Tre gratis film events på Godsbanen

Lær den ædle kunst at pitche din filmidé, kom til premiere på en række musikvideoer, eller se den roste animationsfilm Våbenbrødre med efterfølgende Q&A. 

Lørdag d. 2. maj inviterer SPOT Film til tre gratis arrangementer for alle filminteresserede i Remisen på Godsbanen. Alle er velkomne og tilmelding ikke nødvendig. Dagens program:

12.00: Pitching Workshop med David Pope, London Film Academy
Det er ikke altid nok at have en god idé til en film, hvis du ikke ved, hvordan du skal pitche den ordentligt. David Pope fra London Film Academy klæder deltagerne på med tips og redskaber til sælge deres historie professionelt.
Workshoppen er på engelsk og er åben for alle.
Læs mere her.

14.00: MSP – musikvideoer
30 studerende fra VIA Multiplatform Storytelling and Production har produceret musikvideoer med Astronaut, FAE, Jacobløberhjemmefra, Kvindebandet, Unkwon og The Boy That Got Away. Her kan du komme med til den officielle premiere, som er åben for alle og efterfølges af en reception.

16.00: Våbenbrødre + Q&A
Odense International Film Festival (OFF) og SPOT Film præsenterer den roste animationsfilm Våbenbrødre instrueret af  Cav Bøgelund om delingsføreren Ørn, som er udstationeret i Afghanistan, hvor samarbejdet med den lokale politikaptajn, Fareed, bliver sat på en hård prøve.

Visningen efterfølges af en Q&A med Cav Bøgelund, leder af OFF, Birgitte Weinberger, samt kaptajn Martin Tamm Andersen, tidligere udsendt i Irak og Afghanistan og leverandør af filmens baggrundshistorie.