sponsor_royal_beer@x3

Spot Festival

Her er de første navne for 2015


Den 1. maj 2015 går det løs med mere en 100 nordiske acts på udvalgte scener i Aarhus. Nu er vi klar til at offentliggøre de første bekræftede navne til SPOT Festival 2015:

Josefin Öhrn + The Liberation (SE) // Daniel Norgren (SE) // Folkeklubben // Jacobløberhjemmefra  // Rest In Beats

 


Josefin Öhrn + The Liberation (SE)
Josefin Öhrn har hurtigt opnået et ry for sine hypnotiske, drømmende og eksplosive live-optrædener med sit band, The Liberation.  Deres shows til bl.a. Psykjunta, Gagnef og i Göteborg-operaen under Stay Out West 2014 er blevet sammenlignet med alt fra Spiritualized, til Hawkwind og Mazzy Star.Tilbage til toppen.


Daniel Norgren (SE)
Den svenske singer/songwriter udgav debuten “Kerosene Dreams” i 2006, og siden er det blevet til fire lp’er, en ep og masser af koncerter rundt om i Europa. Indie-drengen Daniel Norgren har altid bevæget sig i udkanten af det berømte rampelys. Men dem, som har stiftet bekendtskab med hans musik (live såvel som på album) er som oftest efterfølgende solgt til den svenske underspillede charme. På SPOT Festival tager Daniel Norgren nyt materiale med fra det kommende album “Albursy”, optaget i hans eget hjem på en 4 spors båndoptager.Tilbage til toppen.


Folkeklubben
Trioen har med hårdt arbejde, kloge tekster og iørefaldende melodier arbejdet sig vej op gennem den danske musiklandskab, senest med albummet “Danmarksfilm”. Selv beskriver gruppen sig som; ”en popsang til den tænkende hjerne og det bankende hjerte. Det er musik og tekst, der på poetisk vis tager stilling til den verden, som vers og omkvæd skal genlydes i”.Tilbage til toppen.


Jacobløberhjemmefra
Bag projektet Jacobløberhjemmefra står den tidligere rapper Jacob Keinicke, som i 2013 besluttede sig for at kaste sig ud i at lave skæve popsange og selv synge dem. Hans fortid som rapper er med til at gøre hans tekstunivers og flow helt unikt. I marts 2014 udkom den første single ”Kom Nu”. Singlen har været i rotation på P3 og P6 og lå otte uger på “Det Elektriske Barometer”. Jacob skal opleves live, hvor hans originale personlighed, blandet med en helt speciel energi, udgør en hel unik oplevelse.Tilbage til toppen.


Rest In Beats
På mandag udkommer Nørrebro-duoens debut ep “Stadig med, stadigvæk”, hvorpå singlen af samme navn optræder. Med deres dansksproget tekstunivers, fremført med en overbevisende vokal pakket ind i et lydunivers inspireret af hiphoppens beatkultur, har Rest In Beats skabt en spændende lyd, som vi glæder os til at høre fremført på næste års festival.


Tilbage til toppen.