sponsor_royal_beer@x3

Spot Festival

Sara Hjort bliver vært ved SPOT Films award show

Det bliver den roste, unge skuespiller Sara Hjort, der skal stå for flowet i SPOT Films award show søndag aften i Øst for Paradis.

Søndag d. 3. maj er dagen, hvor SPOT Festival står i filmens tegn, når Øst for Paradis bliver spækket med film i salene, musik i foyeren og festivalstemning i gården. Prikken over i’et bliver Sara Hjort, der har takket ja til at være vært ved aftenens award show, hvor der skal uddeles priser til de bedste film.

“Der er en første gang for alting – og denne gang bliver det med mig i rollen som award show vært! Det er en sjov opgave, jeg er spændt og vil gøre mit til, at det bliver en sjov og festlig aften,” lyder det fra Sara Hjort, der synes godt om SPOTs nye filmspor:

“Jeg kan godt lide tanken om en filmfestival under SPOT, da musik på film er altafgørende, ligesom film kan være med til at formidle musik.”

Sara Hjort er blevet kaldt dansk films nye stjernefrø og har trods sin unge alder – hun er 26 år gammel –  allerede flere store roller bag sig, bl.a. i Henrik Ruben Genz’ Undskyld jeg forstyrrer fra 2011, som indbragte hende en Bodil-statuette.

Award showet er forbeholdt inviterede gæster, men alle filmene kan ses i løbet af dagen. Se filmprogrammet her.