sponsor_royal_beer@x3

Spot Festival

Thy Music Collective

Thy Music Collective X SPOT Dayparty

Tak Rock Scenen

Det spirende iværksætterprojekt, Thy Music Collective, buldrer fortsat derudad, og til årets SPOT Festival fejrer kollektivet den sprudlende succes med et dayparty, der vil sætte fokus på Thys kulturmiljø. Det stærke program byder på de aktuelle bands The Entrepreneurs, Magnolia Shoals, Quick Quick Obey, Drengebande og This Is You.

Det bliver en eftermiddag i maj med garanti for stærke, musikalske oplevelser, og der vil være rig mulighed for at få et unikt indblik i projektet Thy Music Collective – og hvad der generelt rører på sig af spændende kulturprojekter i Thy.

Præsenteret i samarbejde med Thy Music Collective, Alive Festival, URT (Ung- domsrådet i Thy) og ELSK.

PROGRAM
13:00 – Drengebande
 er sidste nye tilføjelse til Thy Music Collective-
paletten, og bandet har for nylig udgivet den 80’er-klingende blåsejler og førstesingle ”Står Med Nogle Venner” som forløber til debutalbummet Kom Til Byen.

13:50 – This Is You er seneste skud på stammen af unge Thy-bands, der eksperimenterer med den moderne indierock. Med en lyd af kolde, vindblæste sletter fra hjemstavnen i Thy er de i øjeblikket ved at lægge sidste hånd på deres debut-EP.

14:40 – Quick Quick Obey repræsenterer med deres electro-pop tidsåndens frejdige ungdomssind, og med sidste års anmelderroste debutalbum Bulb Days affyrede kvartetten startskuddet til det, der uden tvivl bliver en spændende karriere.

15:30 – Magnolia Shoals udgav i februar det længe ventede debutalbum Tenants, der satte en tyk streg under bandets eminente beherskelse af den baryton-rockede mørke melankoli.

16:20 – The Entrepreneurs brager i øjeblikket frem fra undergrunden med lyden af ’noise and romance’, et mix af punk og pop. De har udgivet førstesinglen ”Brutal Summer”, spiller på Roskilde Festival til sommer og udsender deres debut-EP lige op til SPOT.