sponsor_royal_beer@x3

Spot Festival

Strøm på SPOT

Dania

(DK) Den elektroniske musikscene er kendetegnet ved en høj grad af DIY-kultur – og gør det rigtig godt – ofte udenom den etablerede musikbranche.

Strøm festival har inviteret ELOQ, Nonsens og Mike Sheridan til en snak om, hvad det elektroniske musikmiljø kan lære fra sig. Hør blandt andet om internationale samarbejder, om succeser og udfordringer ved at drive label og selv stå for branding, promotion og booking.

Moderator: Maren Astrup, Head of Strøm Platform

Artister:

Nonsens er med lynets hast blevet et solidt navn på den danske elektroniske scene. Den unge producertrio har trods deres korte eksistens, allerede samarbejdet og remixet numre med artister som Banks, ELOQ, MØ og M.I. A.. I foråret sendte de den fremragende single ’Get It On’ ud, med Kinck på vokal. Det seneste projekt som Nonsens er involveret i, er et co-lab med Specktors under navnet Speckno.

 

Foto: Kenneth Nquyen

ELOQ/August Fenger Janson har opnået stor succes som dj, producer og labelejer – både i eget navn og som producer for blandt andet MØ, Slugabed og CHLLNGR. Han er bagmanden i CHEFF-records og begår sig fermt på den internationale scene, hvor han netop har spillet på Coachella. Han er også en af hovedkræfterne i succes-trioen Av Av Av, som pt. oplever en enorm hype og interesse – også internationalt.

 

Den alsidige elektroniske komponist Mike Sheridan har opnået utrolige ting i en ung alder. Som blot 17-årig udgav han sit debutalbum ”I Syv Sind” som indbragte ham en DMA. Mike Sheridan komponerer både musik til tv, radio og ballet, og udfordrer den elektroniske musiks rammer. Han er således både at finde i en konstellation med nogle af dansk jazz’ største navne og med sit franske Cristal Bachet (glasorgel) ensemble samt som DJ.  

 

Arrangeret af Strøm og Promus.

*Strøm festival udbreder elektronisk musik og ny bykultur via events, undervisning og vidensdeling. Strøm er bedst kendt som arrangør af den årlige Strøm Festival, der siden 2007 har fundet sted på både etablerede spillesteder og alternative locations i København i august måned. I 2015 foregår Strøm Festival fra den 8.-15. august.