sponsor_royal_beer@x3

Spot Festival

MOMENT

MOMENT Dayparty

Tak Rock Scenen

MOMENT åbner fredag spot festival med et day party i haven ved musikhuset (SPOT Royal). I festivalens ånd præsenteres fire musikalske indslag fra det danske vækstlag: ANKAH, Oddhead, Zebu Zarina og Bye July. Kig forbi og nyd lækker musik i afslappede omgivelser. Der er gratis adgang indtil kl. 19:00.

Program

14:00 – ANKAH har sunget, indspillet og skrevet sit eget materiale i over 4 år nu. Soulsangerinden er kun 20 år gammel, men hun er allerede fast besluttet på at sætte sit præg på den danske musikscene.

15:00 – Bye July er chillwave og dreampop producer fra Holstebro. Bag aliaset er Julian Hartwig-Hansen, som er MGK-studerende med violin og guitar. Sammen med sig tager han Gry fra bandet Carl & Gry og Luna Lux fra Holstebro, som hver giver nogle numre hver.

16:15 – Oddhead spiller flabet kompromisløs rock. Med elementer af pop/punk/latin/syrerock/funk/drum’n’bass og meget mere tager de publikum med ind i ærligheden i ungdommens væsen. Deres Live-koncerter er energifyldte og intense, og deres originale lyd gør lytteren sulten på mere.

17:30 – Zebu Zarina er et århusiansk 6-mands balkan-rock orkester. Med energiske rytmer, en skraldet guitar og storslåede blæser-arrangementer bydes der for alvor op til dans. Det er på dette vilde dansegulv at Zebu Zarina hører hjemme – og det er her, publikum får lov at boltre sig i den unikke fest, Zebu Zarina altid skaber.