sponsor_royal_beer@x3

Spot Festival

Keynotes

Dania

(DK) ”Keynotes” sætter fokus på livsstilsbranchen og samspillet mellem fashion, kunst og kultur. Samtidig italesættes talentarbejdet i kunstneriske og kreative miljøer.

Deltagere:
Kl.12:00-12:45: Chris Pedersen (TV-vært på DR K, tidl. moderedaktør på Euroman og tidl. chefredaktør på Cover)
Kl. 12:45-13:30: Jacob Kampp Berliner (Direktør for Soulland og Fake Diamond)
Kl. 13:30-14:15: Henrik Vibskov (Multikunstner og mode-designer)

Moderator:
Ane Lynge-Jorlén (Dr. og adjunkt, Parsons School of Art and Design, Paris, freelance kurator) 

 


Chris Pedersen: har studeret kommunikation og kunsthistorie, og arbejder nu som tv-vært på DR K, hvor han har været vært på Danmarks unikke stilikoner, Salon K, Moderedaktørens Dagbog, Modekoder, De forfængelige og Modeugen Nu. Han er tidligere moderedaktør på Euroman, chefredaktør på Cover Man og dansk Daily, redaktør på Cover og har bl.a. skrevet for Politiken, Børsen og Nylon. Hans første udstilling Danish Fashion Now er netop åbnet på Brandts i Odense.

 

Jacob Kampp Berliner: Som investor og forretningsudvikler i primært den kreative branche, er Jacob Kampp Berliner involveret i flere virksomheder, blandt andet modevirksomheden Soulland, pladeselskabet Fake Diamond Records, galleriet Steinsland Berliner og caféerne Granola, Pixie og Taxa. Bag sig har han ti års erfaring med det kommercielle smykkebrand Pilgrim, som han etablerede i Sverige.

 

Henrik Vibskov: Henrik Vibskov er en designer med øje for det mere konceptuelle. Hans abstrakte kreationer er ukonventionelle – simple designs fremhævet med usædvanlige print og teksturer. Henrik Vibskov er den eneste Skandinaviske designer på det officielle Paris Fashion Week skema.

 


Ane Lynge-Jorlén: modeforsker og kurator. Hun har en ph.d i fashion studies fra University of the Arts London, hvor hun også har undervist i modens historie, kultur og teori. Hun har også været lektor på Parsons Paris, samt redigeret det internationale modeforsknings-tidskrift Vestoj. Hendes arbejde med modens kulturproduktion er publiceret i internationale tidsskrifter, og i 2015 udgiver hun en bog om produktion og konsumption af nichemodemagasiner på det engelske forlag I.B.Tauris. Ane var kurator af modeudstillingen Clash på HEART (Herning Museum of Contemporary Art) om forholdet mellem mode og modkulturer. Clash var den første udstilling i Danmark med radikale og eksperimenterende internationale designere. Desuden er hun tidligere model og har arbejdet som skribent for modemagasiner. 

 

Arrangeret af HEADSTART FASHION