sponsor_royal_beer@x3

Spot Festival

Fatter Eskil

Fatter Eskil Presents: Bunker, Eerie Glue, Lou Francis & Retro Future

Tak Rock Scenen

Det lokale spillested Fatter Eskil præsenterer:

17.00: Bunker rammer med deres paradoksale feel good-melankolske lyd et sted mellem det alternative og det folkelige: Lette melodier og alvorlige tekster i en befriende skæv pop-ramme.
18.00: Eerie Glue er et band fra slummen af København. Eerie Glue var oprindeligt et lo fi, solo projekt, men har nu udviklet sig til en kvartet med en ny lyd de kalder – Horror Fuzz Love Pop. Eerie Glue arbjeder for tiden på sange til et debut album.
19.00: Lou Francis Med en stor forkærlighed for 70’ernes soul og nutidens stærke elektrobeats, er Lou Francis et godt bud på, hvordan man kombinerer de to generationers musik. Lou Francis er Martin Sahlertz’, forsanger i Annasaids, soloprojekt. Fokus er, uanset genre, altid at ramme den fine grænse mellem det stærke hook og det komplekse beat.
20.00: Retro Future startede som et samarbejde mellem brødrende Dennis og Louis Bilici. Inspireret af den musik de voksede op med, stræber de efter at genskabe nogle af kvaliteterne ved old-school soul, R’n’B og funk musik, og inkorporere det i en nyere lyd som er deres egen.