sponsor_royal_beer@x3

Spot Festival

Pre-SPOT: Twin Peaks, Jonah Blacksmith og programlancering

SPOT Film varmer op med Twin Peaks, Jonah Blacksmith og lancering af det fulde filmprogram i Øst for Paradis søndag 19. april.

SPOT Film finder sted søndag 3. maj i Øst for Paradis, men allerede fjorten dage før kan du tage forskud på festivalen med en aften i Twin Peaks’s tegn krydret med live musik og lancering af det trykte filmprogram.

David Lynch var langt forud for sin tid, da han bragte spillefilmskvalitet ind i TV-serieformatet med Twin Peaks fra 1990 og satte et uudsletteligt spor i mange seeres TV-erindring. Én af dem var Twin Peaks-ekspert Andreas Halskov, som viser yndlingsklip fra serien og klæder publikum på til at se Lynch’ ofte oversete prequel Twin Peaks: Fire Walk With Me fra 1992, som vi viser kl. 20.45.

Se et klip fra filmen herunder med Kiefer Sutherland, Chris Isaak, en højrøstet David Lynch selv og den underligt vrængende ‘dancing girl’.

Halskov har skrevet bogen Paradoksets kunst om David Lynch, som udkom i 2014, og er fuld gang med en ny Lynch-bog dedikeret Twin Peaks, som forventes at udkomme senere på året. Til mange fans’ store skuffelse forlod Lynch for nylig Showtime-projektet om en tredje sæson af Twin Peaks, men desto mere grund kan man sige, der er til at hylde den første.

Inden vi går ind i det (for)underlige lilleby-univers med Halskov som dedikeret guide, vil frontfigurerne i det anmelderroste alt-folk band Jonah Blacksmith, Simon og Thomas Alstrup, starte aftenen med en minikoncert som forsmag på deres SPOT-optræden til maj. Og endelig kan du få første kig på det trykte SPOT Film-program, som løber af stablen 30. april-3. maj.

SPOT Film pre-event søndag 19. april i Øst for Paradis:

19.00: Velkomst og programlancering
19.15: Jonah Blacksmith mini livekoncert
19.45: Andreas Halskov: Twin Peaks-foredrag
20.45: Fire Walk With Me – Laura Palmer’s sidste dage
23.00: Slut

Arrangementet er gratis, men vil man være sikker på en plads, kan man hente sine billetter i god tid i Øst for Paradis eller bestille billetter på paradisbio.dk og hente dem på dagen senest kl. 18.30.

Bestil billetter her.