sponsor_royal_beer@x3

Spot Festival

Open call til nordiske filmtalenter

SPOT åbner for ansøgninger til filmprogrammet med ambitionen om at samle og showcase de største filmtalenter i Norden. Er du én af dem, kan du sende din film ind og få mulighed for at få den vist for publikum og branche i et af SPOTs filmprogrammer.

Sidste år vandt den dansk-palæstinensiske instruktør Mahdi Fleifel hovedprisen med sin film A World Not Ours, som blev kåret af en jury med Vibeke Windeløv i spidsen. SPOT sendte instruktøren videre i karrieren med et mentorforløb med Lone Scherfig og Nikolaj Scherfig i forbindelse med hans næste film. I år kårer SPOT både en vinder i fiktionskonkurrencen SPOT The Film og dokumentarkonkurrencen SPOT The Documentary.

Du kan sende din film ind til SPOTs open call her, hvor du også kan læse mere om kriterierne for at ansøge. Fristen for ansøgning er den 23. februar kl. 12.

Der kan sendes film ind i følgende fire kategorier:

SPOT The Film, festivalens konkurrence for nye, nordiske fiktionsfilm. De indsendte film skal have en spillelængde på 20-60 minutter.

SPOT The Documentary, festivalens konkurrence for nye, nordiske dokumentarfilm. De indsendte film skal have en spillelængde på 20-60 minutter.

SPOT The Music, et program, der præsenterer musikfilm uden for konkurrence fra hele verden.

SPOT The Video, et program, der præsenterer musikvideoer uden for konkurrence fra hele verden.

SPOT løber af stablen 30. april – 3. maj i hjertet af Aarhus. Søndag 3. maj runder SPOT af med filmdag og prisuddeling. Udover filmprogrammet byder SPOT også på et seminarprogram, workshops og netværksmøder.