sponsor_royal_beer@x3

Spot Festival

M’era Luna valgte to bands på SPOT Festival

Danske Private Pact er på den tyske goth og industrial festival i 2015, mens svenske Agent Side Grinder er på spilleplanen i 2016.

Europas største goth og industrial festival M’era Luna og SPOT Festival har i 2015 arbejdet sammen for at sætte fokus på den nordiske goth og industrial musik. Bookerne fra begge festivaler skabte i samarbejdede med indflydelsesrige aktører fra miljøet, Gothminister (NO), Neostalgia (SE), Recession Festival (DK) og The Black Cat (DK) en aften til hyldest af den nordiske goth og industrial musik lørdag 2. maj på SPOT Festival.

cut-Agent-Side-Grinder-0680---Hasan-Jensen

Aftenens tre bands, Private Pact (DK – øverste foto), Agent Side Grinder (SE – midterste foto), og Black Light Discipline (FI – nederste foto) fomåede at fylde spillestedet Radar fra start til slut. Som et bevis på aftenens kvalitet besluttede M’era Luna at booke to af de tre bands.

M’era Lunas direktør Stephan Thanscheidt forklarer:
”… Vi vidste på forhånd, at Agent Side Grinder var det band, vi gerne ville booke, men da det viste sig, at blive en logistisk udfordring i 2015, bookede vi dem med det samme til at spille næste år i stedet. Det gjorde os heldigvis i stand til at booke Private Pact til 2015, som vi også rigtig gerne ville have på festivalen. Planen var kort og godt at booke ét band til M’era Luna, men i stedet kom jeg hjem med to. Det er i sandhed et kompliment til den nordiske musikscene og selvfølgelig eventen i sig selv…”

SPOT Festivals booker Esben Marcher tilføjer:
”… SPOT Festival er en bro mellem Europa og hele den nordiske musikscene, så vi er meget glade for dette resultat af aftenen. Vores publikum fik en fed oplevelse og nye internationale døre er blevet åbnet for de nordiske bands, der har potentialet til at udnytte det…”

M’era Luna foregår 8.-9. august i Hildesheim, Tyskland.

red.-cut-Black-Light-Discipline-0800-Hasan-Jensen

 

 

 

Alle fotos: Hasan Jensen.

 

luna.spot-logo