sponsor_royal_beer@x3

Spot Festival

M’era Luna og SPOT Festival søger nordiske goth og industrial bands!

Europas største goth og industrial festival, M’era Luna, og SPOT Festival fortsætter deres samarbejde omkring bookinger af bands i de to niche genrer. I år udvides fokus til at dække hele norden. Bookerne fra begge festivaler vil arbejde sammen med indflydelsesrige aktører i miljøet, for at finde nordiske kvalitetsnavne til deres programmer. I sidste ende vil dette resultere i optrædener af nordiske goth og industrial bands på både SPOT Festival (2. maj) og M’era Luna (9. august).

M’era Lunas direktør Stephan Thanscheidt forklarer:
”…Lanceringen af vores samarbejde med SPOT Festival i 2014 var en stor succes og åbnede vores øjne for det lovende danske band Euzen, så vi glæder os til at udvide vores fokus til hele norden og se hvilke skatte vi vil opdage i 2015…”

SPOT Festivals direktør Gunnar K. Madsen tilføjer:
”…SPOT Festival har til mål at være en bro mellem Europa og hele den nordiske (ikke kun den danske) rytmiske musik scene. Når man ser på niche genrer som goth og industrial, giver det endnu mere mening at tage højde for hele den nordiske scene. Vi er selvfølgelig glade for at arbejde sammen med stærk international partner endnu et år…”

Alle interesserede nordiske goth og industrial bands kan ansøge ved at sende en email til nordics@meraluna.de. Ansøgningsfristen er 9. marts 2015. Send venligst følgende:

• En live optagelse der repræsenterer jeres nuværende live set-up. Videoen skal uploades til Youtube. Send venligst linket.

• Send kun eget materiale (ingen covers)

• Et pressebillede af bandet

• En kort præsentation af bandet (fem sætninger er nok)

For yderligere spørgsmål, kontakt Christian Buhl (buhl@factory92.eu)