sponsor_royal_beer@x3

Spot Festival

Masser af nyt på musikprogrammet

SPOT Festival skyder musikåret 2015 i gang med unge talenter og nye konstellationer.

Hovedparten er hjemlige upcoming artister, men der er også blevet plads til den kun 19-årige international anerkendte finske hiphopper Noah Kin, og det nyeste band i listen af kæmpetalenter fra det islandske, den unge trio Samaris (billede).

Herhjemme står talenterne også i kø, og især pop-fænomenet Asbjørn, stenerrockpigerne i Baby In Vain og de helt friske indiedrenge fra Slaughter Beach oplever stor bevågenhed fra den internationale musikverden, og er derfor også at finde på SPOT-programmet til maj.

Her præsenterer vi også en række spændende musikalske projekter i form af ELOQ’s, UNKWON’s og DJ Er Du Dum Eller Hvad’s supergruppe AV AV AV, de to Battlekat-medlemmer Mathilde Böchers og Jeppe Madsens eksperimenterende FAE og den tidligere Fagget Fairys-sangerinde, Elena Cosovic, solo-projekt ENA (aflyst red.).

Derudover kan du glæde dig til:

Benal // BUDTZ // Chinah // First Hate // For Akia // Kvindebandet //
Lowly // Mendoza // Nils Gröndahl // Riddarna // Skammens Vogn //
Skinz // SVIN // Sweet Jesus 17 // The Entrepreneurs // The Wands //
Tidlige Armbånd // Unkwon

SPOT Festival har i alt offentliggjort 31 artister, og offentliggør løbende navne helt frem til festivalens start. Klik ind på programmet og se alle de offentliggjorte navne der går på scenen 1.-2. maj i Aarhus.