sponsor_royal_beer@x3

Spot Festival

Kendte danske sangere i nye musikalske rammer

Naked og svenske Gustaf Ljunggren vender tilbage til SPOT, og strygerorkestret Who Killed Bambi inviterer kendte gæster.

NAKED skræller alle lagene af de sange, du troede, du kendte, og serverer dem i helt-ind-til-benet-udgaver.

Den svenske pianist Gustaf Ljunggren samarbejde med fire solister – i år det danske rockikon Steen Jørgensen, elektro-popperen Kill J, sangeren og sangskriveren Aura Dione og det unge hiphop talent Lord Siva – der går planken ud og kun har pianoet og egne sange at støtte sig til. Det tegner til et tilløbsstykke igen i år.

De tidligere år har blandt andet Silas Bjerregaard fra Turboweekend (i 2013) og Mads Damsgaard Kristiansen fra Reptile Youth (i 2014) brugt Naked-koncerterne til et springbræt, hvor de har opdaget nye sider af deres musik.

Turboweekend tog efterfølgende på miniturne i nyt akustisk set-up, mens Mads Damsgaard i år vender tilbage til SPOT Festival med et intimt live-show, kun akkompagneret af Jakob Torp Littaur på klaver.

Strygerkollektiv

Who Killed Bambi er et strygerkollektiv, der siden 2009 har markeret sig på den danske musikscene. Blandt andet med Nordlyd-koncerterne de tidligere år på SPOT Festival.
I år præsenteres de under navnet “Who Killed Bambi +”, der er navnet på deres aktuelle pladeprojekt, hvor en række kendte solisters sange fremføres i nye, originale arrangementer, skrevet og spillet af Who Killed Bambi.

På SPOT Festival er de udvalgte solister tidligere Swan Lee-sangerinde, Pernille Rosendahl, sanger og sangskriver i Chorus Grant, Kristian Finne, sangerinden Hannah Schneider og Lowlys/Nanomes Soffie Viemose.

Deres sange kombineres med lyden af de klassiske instrumenter i dette nyskabende projekt, der friholder sig fra genrer og normer.