sponsor_royal_beer@x3

Spot Festival

Glæd dig til ‘Søndag i paradis’

SPOT Film og Culture Works gentager succesen fra sidste år og inviterer til ‘Søndag i Paradis’ – et kombineret dayparty og filmfestival i et forvandlet Øst for Paradis.

Den helt store filmdag under SPOT er søndag d. 3. maj i Øst for Paradis, hvor du kan pleje dine musikalske tømmermænd med film i salene, musik i foyeren og chill i gården.

NYD EN FILM
Med fuldt filmprogram i alle biografens sale får du rig mulighed for at opdage nogle af Nordens største filmtalenter inden for fiktion, dokumentar og musikvideo og ikke mindst se nogle prisvindende, internationale musikdokumentarer. Filmprogrammet falder i fire kategorier:

SPOT The Film – konkurrenceprogram med 8 fiktionsfilm på 20-60 min.
SPOT The Documentary – konkurrenceprogram med 8 dokumentarfilm på 20-60 min.
SPOT The Music – særprogram med 6 internationale musikdokumentarer
SPOT The Video – særprogram med 10 nordiske musikvideoer, der vises som forfilm

Konkurrencefilmene dyster om SPOT Film-prisen, som uddeles ved et award show om aftenen af en jury bestående af Janus Metz, Pernille Fischer Christensen og Chris Tidman.

INGEN SPOT UDEN MUSIK
Udover film byder dagen også på en håndfuld live-koncerter med SPOT-aktuelle artister i en række intime ‘Paradis Sessions’ i biografens hyggelige kælderfoyer.

PARADIS SESSIONS
15.00 | Jonas H. Petersen (Hymns From Nineveh) | 30-45 min.
16.30 | The New Spring | 30-45 min.
19.00 | Lydmor | 30-45 min.
20.30 | Patrick Alexander Bech-Madsen (Sekuoia) | 30-45 min.

FESTIVALSTEMNING I GÅRDEN
Udenfor bliver gården omdannet til chillout-område med dj’s, madboder, møbler og meget mere – skræddersyet til at pleje dine musikalske tømmermænd og fordøje helt friske filmindtryk. Gårdmiljøet arrangeres af den unge, kultur-kreatør Astrid Thiebaux.

BILLET-INFO
SPOT Film i Paradis kræver SPOT-armbånd (fler-dages, ikke enkeltdags-armbånd til fredag eller lørdag) eller særlig søndagsbillet til kr. 80, som kun kan købes i døren. Vi fylder salene op efter først-til-mølle-princippet, så det er ikke muligt at reservere billetter til hverken film eller koncerter.

Læs om de enkelte film her.
Se en online-udgave af det fulde program her.
Tilmeld dig ‘Søndag i Paradis’ her