sponsor_royal_beer@x3

Spot Festival

Fire fremadstormende navne til SPOT

De har alle sat deres forskellige præg på den voksende, danske R’n’B, rap og hip-hop scene, og nu er de klar til at sætte deres præg på SPOT.


KWAMIE LIV

Med over 600.000 afspilninger på Soundcloud, en anmelderrost ep og en live-debut på Pitchfork Music Festival i Paris, er Kwamie Liv hurtigt ved at udvikle sig til en af de mest spændende stemmer i musikken i dag.

Kwamies opvækst har bragt hende rundt i store dele af verdenen. Det fornægter sig ikke i hendes musikalske output, der med udgangspunkt i intim og neddæmpet trip hop/R&B stritter i mange eksotiske retninger.


UKENDT KUNSTNER

Under navnet ‘Ukendt Kunstner’ har Hans Philip sammen med produceren Jens Ole skabt en lyd, der har indhyllet begejstrede musikblogs, de sociale medier og radiostationer i synthet storbystemning i mol.

Gruppens særlige lyd, der både trækker veksler på blød R’N’B og urban musik, er blevet kaldt gådefuld, drømmende og melankolsk.


MARVELOUS MOSELL

”Den rappende tidsmaskine”. Sådan navngav Berlingske i 2013 rap-fænomenet Marvelous Mosell. Musikken sender dig direkte tilbage til 70’ernes og 80’ernes disco og pop med tekster, der er fyldt med skæve rim og uhøjtidelige historier.

Hiphopperen har rappet i mere end 15 år, men det var først med sine hjemmeklippede musikvideoer, at han fik sit gennembrud i 2013.


EMIL STABIL

”Er det en fugl? Nej, det Emil Stabil”. Disse ord har du sikkert hørt og sunget med på, siden nummeret blev frigivet i marts 2014. Landeplagen blev i februar 2015 fulgt op med singlerne ”Swimmingpool” og ”R. Kelly”.

Aarhusianske Emil Stabil har, sammen med vennerne Lil Producer og Young Bong, stiftet selskabet Lil Labels, som i løbet af det næste stykke tid vil udgive Emil Stabils debutalbum.